Spiltyper

   

Bord rollespil
Er du en ørn til at bruge fantasien og vil du være med til at besejre drager, dæmoner og andre væsner, i fantasiens univers, så kom forbi og se os spille.

Dette er en hold-aktivitet.

 

Warhammer
Warhammer er et stort brætspil, for model-entusiasterne og de strategisk interesserede.

Det gælder det om at sammensætte en hær af ork´er, elvere, dværge eller andre racer og derefter besejre sine modstandere ved hjælp af overlegen taktisk snilde (og held). Vi spiller med jævnlige mellemrum. Klubben har mange figurer, som der er mulighed for at spille med, købe, samle og male.

Spørg evt. vores Junior DM´ere i Rollespils-rummet.

 

Magic - The gathering
Det populære kortspil, hvor i som store troldmænd, skal bekæmpe hinanden med jeres arsenal af formularer (decks). Filippa samler, arrangerer, bytter, spiller og designer Magic-decks. Har du nogle kort, og vil i gang, så kom forbi på klubben.

 

Live rollespil
Forestil dig et teaterstykke uden manuskript og tilskuere, hvor alle har en rolle, men ingen handling er fastlagt. Uendelige muligheder ligger foran dig og valget er dit.

I live rollespil lægger du din egen personlighed på hylden i et stykke tid, for at spille en helt anden rolle. Du kan have andre holdninger, karaktertræk, og mål end du plejer. Inden et liverollespil går i gang har alle modtaget en forhistorie, et regelsæt for spillet og selv lavet den karakter og overvejet dennes mål i spillet.

Vi tager bla. i Søndermarken, hver anden onsdag og deltager i rollespilsscenarier med de andre klubber i kommunen. Vi deltager bl.a. også i Ungdomsringens og andre årlige rollespil.

Hvis du ikke har dit eget våben er der mulighed for at låne et at klubben, eller endnu bedre, du kan lave dit eget våben, selvfølgelig med hjælp, hvis der er behov for det. Vi laver rollespilsvåben i Skum og latex. Der er også mulighed for at lave tøj og andet udstyr

 

Brætspil og andet
Vi samler på sjove og anderledes brætspil, og elsker at spille. Kom forbi og se om vi har noget du kunne tænke dig at prøve/lære. Har du idéer til nye spil, tager vi gerne imod idéer.

Rollespilsrummet er perfekt til at spille større spil, uden forstyrrelser.