Dannelse af ridehold

Principper for ridning og holddannelse i Filippa

Filippa har 3 ridehold fordelt på et hold om mandagen og to om torsdagen. Der er plads til 8 børn pr. hold.

 1. En ridesæson kører i 3 måneder ad gangen på nær sæson 4 der løber i maj/juni. Man tilmelder sit barn og betaler for 3 måneder ad gangen til 1050,00 kr. for en sæson. Der betales via netbank, se principper på www.filippaklubben.dk under aktiviteter – ridning i Filippa.
 2. En ridesæson kører i 3 måneder ad gangen, så flere medlemmer har mulighed for at stifte bekendtskab med aktiviteten og ventetiden til rideaktiviteten ikke bliver for lang.
 3. Man er garanteret plads i 2 sæsoner i træk, derefter kan pladsen tilbydes til venteliste børn. Dvs. har man fået plads på mandagsholdet, gælder pladsen 2 sæsoner hvis det ønskes. Såfremt pladsen derefter er ledig, kan pladsen igen beholdes yderligere 2 sæsoner.
 4. 4.Vi forbeholder os retten til at sammensætte ridehold efter de nedskrevne principper, men ændrer ikke hold midt i en sæson.
 5. Såfremt vi havner i en situation, hvor der skal børn fra ventelisten på et hold, hvor alle ønsker at forsætte efter de har redet to sæsoner i træk, foregår fravalg af pladsen via lodtrækning som klubben foretager.
 6. Forældrene skal selv stille alt rideudstyr til rådighed og sikre, at deres børn er udstyret med korrekt udstyr.
 7. Er der optaget på det hold man ønsker at optage sit barn på, oprettes der venteliste til holdet. Man kan dermed ikke forvente at få plads på samme ridehold efter anden sæson er afsluttet. Såfremt et ridehold er mere ”søgt” end andre, går det efter tur eller hvis nødvendigt lodtrækning.
 8. På rideholdet 2 og 3 om torsdagen, er der særlige omstændigheder ifht sammensætning af hold ifht årgang/erfaring , idet holdene ikke er under opsyn af klubbens pædagoger under hele perioden, da pædagogen bruger tid på at afhente hold 3 mens hold 2 rider. Der vil være opsyn af rideskolens personale mens pædagogen afhenter børn i klubben.
 9. Da ridehold om torsdagen ikke er bemandet af pædagogisk personale under aktiviteten, skal nye medlemmer som starter 1. Maj, være tilknyttet mandagsholdet i en ridesæson på 3 måneder, før de kan tilknyttes ridehold om torsdagen. Det omhandler udelukkende spørgsmål om sikkerhed og kendskab til det enkelte medlem. Der vil derfor være en særlig fordeling af ridepladser på mandagsholdet – se nærmere under mandagsholdet. Det betyder i princippet, at et medlem fra 4. årgang som vi har et godt kendskab til, sagtens kan starte direkte på hold om torsdagen, uden at have være tilknyttet mandagsholdet.
 10. I særlige tilfælde hvor nye medlemmer (3 klasser) har tidligere erfaring med ridning og forældrene accepterer at deres barn er tilknyttet torsdagsholdet uden opsyn af pædagoger, vurderer vi fra sag til sag, om nye medlemmer kan tilknyttes torsdagsholdet (såfremt der er plads), uden at have været tilknyttet mandagsholdet – Det er klubbens vurdering i samarbejde med forældrene.
 11. Såfremt der er ledige pladser på andre hold, end det man tidligere har være tilknyttet, kan man flytte hold og dermed blive på ride aktiviteten.
 12. Tilmelding til ridehold foregår via mail til Claus Iuel på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 13. Claus er ansvarlig for kontakt til forældrene, om hvorvidt pladsen på jeres hold vil beholdes mv.

 

Ridesæsoner.:
Der tages forbehold for prisjusteringer fra rideskolen som varsles i god tid gældende fra ny sæson.

Sæson 1: August, september, oktober – Pris 1050,00

Sæson 2: November, december, januar – Pris 1050,00

Sæson 3: Februar, marts, april – Pris 1050,00

Sæson 4: maj, juni – Pris 600,00

 

Mandagsholdet hold 1.: 
Mandagsholdet er bemandet af pædagog under hele aktiviteten.

Mødetid i klubben er kl. 15,30,  hjemme i klubben cirka kl. 19,00.

 • 4 pladser til medlemmer fra 3 årgang i perioden maj, juni – er der ikke medlemmer fra 3 årgang, tilbydes pladserne til øvrige medlemmer.
 • 4 pladser til øvrige medlemmer fra andre årgange.

 

Torsdagshold 2 og 3.:

Hold 2

Mødetid i klubben er kl. 15,30 er hjemme i klubben cirka kl. 19,00.

 • 8 pladser til Medlemmer fra 4-5-6-7 årgang og Medlemmer fra 3 årgang som har været tilknyttet ridehold om mandagen i mindst en sæson.

Hold 3

Mødetid i klubben er kl. 17,00 er hjemme i klubben kl. 20,00.

 • 8 pladser til Medlemmer fra 4-5-6-7 årgang og Medlemmer fra 3 årgang som har været tilknyttet ridehold om mandagen i mindst en sæson (se i øvrigt punkt 10).