Filippa bliver pengeløs fra 1. marts 2018

Kære forældre, børn & unge i Filippa.

Fra 1. marts 2018 bliver Filippa pengeløs klub, hvilket betyder, at I og jeres børn ikke længere kan betale aktiviteter, mad mv. med kontanter.

I kan fra 1. marts 2018, kun benytte betaling via MobilePay og almindelig bankoverførsel.

I marts måned vil kassen i ”Blækken” gradvis lukkes ned, hvilket betyder, at kontant betaling kun er muligt hver mandag og helt lukket ned fra 1. april 2018.

Til de forældre som endnu ikke har MobilePay, vil vi opfordre til, at I installerer appen på Jeres telefon, så I er klar til 1. marts 2018.

Der kan i særlige tilfælde aftales kontant betaling, dette aftales med Michael Vork, som kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 2898 1081.

Når I benytter MobilePay og bankoverførsel:

⦁ Såfremt forældre betaler via MobilePay hjemmefra eller fra job mv. skal
   kvittering (screenshot) sendes til barnet, så de kan fremvises til
   medarbejderen som står i Blækken. Husk at skrive en tekst med
   barnets navn, klasse og hvad der betales for, inden du sender
   pengene.


⦁ Ved betaling af aktiviteter, kolonier mv. via MobilePay, bedes I ligeledes sende kvittering til mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og husk at påføre hvilke aktivitet og barn indbetalingen vedrører.


⦁ Benyttes bankoverførsel, mails kvittering til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., husk at skriv navn, klasse og hvad der betales for i emnefelt.Bankoverførsel
Nordea Bank
Reg.: 2149 
Konto: 629 06 56 476


Venlig hilsen

Michael Vork
Klubleder