Lus

Lus i klubben
Såfremt vi konstatere lus hos jeres børn når de er i klubben, vil vi ”diskret” kontakte jer, så jeres barn kan komme hjem med det samme og komme i behandling, så vi undgår at de små kryb bliver flere og flere.

Lus på koloni
Når I sender jeres børn på koloni med klubben, vil vi bede jer kæmme og behandle jeres børn for lus, inden vi tager af sted, se vejledning på denne side. Skulle det alligevel ske, at vi konstatere lus under kolonien, vil vi såfremt det er muligt ifht afstanden, bede jer hente jeres barn og opstarte behandling øjeblikkeligt. I kan derefter aflevere jeres barn på kolonien igen.  Er afstanden for lang, foretager vi behandling for jer og I vil derefter modtage faktura på de udlæg vi har haft i forbindelse med behandlingen.

Vejledning
Nedenfor finder i link til vejledning om forebyggelse og behandling af hovedlus.

Vejledningen er lavet i samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Aarhus Universitet og erstatter tidligere udsendte vejledninger om hovedlus. Den henvender sig især til de kommunale sundhedstjenester, læger, skoler, institutioner og til forældre og andre, der gerne vil vide mere om forebyggelse og behandling af hovedlus.

Klik her for at læse mere.